dimecres, 23 de gener de 2019

El llibre del cementiri
"No n'hi haurà prou amb un parell d'ànimes bondadoses per fer pujar aquest nen. Caldrà un cementiri sencer".Ningú Owens, "Ning" per als amics, és un nen com qualsevol altre. Bé, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no fos educat per fantasmes i el seu tutor no fos un vigilant solitari que transita entre el món dels vius i dels morts. Però el perill més gran per a en "Ning" no s'amaga al cementiri, es troba al món dels vius: és allà on viu un tal Jan, l'assassí de la seva família...

Neil Gaiman va néixer l’any 1960 a Anglaterra. De petit era un gran lector de llibres sobretot li agradaven les novel.les d’aventures i també gran lector de còmics. El seu somni era ser escriptor i per això no va acabar els estudis. De seguida es va posar a treballar en Diaris fent entrevistes i articles, fins que va agafar prou experiencia i es va llençar a escriure les seves primeres novel·les.


Per pensar, per comentar:

- Com creus que et sentiries amb un nom que vol dir “ningú”?
- Ets aventurer? Explica una aventura teva..
- Havies sentit a parlar d’esperits amables ? Què sòn?


21 comentaris:

 1. A mi especialment no m'està agradant molt perquè parlen de gent viva i morta alhora. Vaig llegir unes 20 pàgines i no em va agradar molt i vaig llegir unes 10 pàgines de la meitat del llibre i tampoc em va agradar. Ara estic esperant poder agafar un altre llibre.
  Atentament,
  M.R.P

  ResponElimina
  Respostes
  1. MRP has trobat algun altre llibre que t'hagi enganxat més?

   Elimina
 2. La veritat es que a mi m'ha semblat una mica dolent i aixo a mi no m'agrada gens,però aixo es el principi perquè si parlem del final es una altre cosa...Encara que una cosa que no entenc del principi es:perquè el assessí vol matar a Ningú?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aiix!! HCM T'ha semblat dolent el llibre? o l 'assassí? És cert, tens raó! De vegades no sempre ens aclareixen perquè fan les coses els dolents... Potser és perquè sovint hi ha d'haver un dolent perquè hi pugui haver-hi intriga...

   Elimina
  2. Si et llegeixes el final del llibre com he fet jo ho descobriràs tot.

   Elimina
 3. a mi m'està agradant encara que l'hagi començat a llegir de moment és interessant és una mica tètric però em continua agradant. Però si els meus pares em posessin "Ningú" no m'hagués agradat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ! Jo vaig pensar el mateix A.S.A... però després vaig veure una altra manera de pensar-ho... Potser volien dir 'ningú'... perquè no hi havia ningú més com ell. Únic i especial

   Elimina
 4. A mi el llibre del cementiri no m'ha agradat gaire perquè el principi és molt avorrit i no es tant misteriós com diu a la sinopsi

  ResponElimina
 5. A mi m'ha agradat molt el llibre del cementiri perquè és de misteri i a mi m'encanten les aventures que li passen a en Ningú.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me n'alegro que l'hagis disfrutat BF !! N'has escollit algun altre per coemnçar? encara teniu dies...

   Elimina
 6. Respostes
  1. No gaire però ara que ja me'l he acabat no em sembla tan dolent!

   Elimina
 7. A mi el llibre del cementiri m'ha agradat. Al principi no em va agradar gaire perquè l'autor del llibre s'enrrollava molt, però a mesura que anava avançant el llibre s'anava tornant divertit i interesant. En resum aquest llibre m'ha agradat per les aventures que passa al cementiri i per l'intriga que té.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me n'alegro NVM !!! I gràcies per la recomanació als companys !

   Elimina
 8. Jo no he acabat de llegir el llibre,peró de moment m'està agradant molt, ja que hi ha misteri a aventures.A mi no m'agraderia estar en el lloc de en Ningù.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mirarem de no fer spoiler doncs ! Fins que no l'acabis ! disfruta'l!!

   Elimina
 9. A mi personalment el llibre del cementiri no em va agradar al principi perquè en Neil Gaiman s'enrrollava bastant amb la história però després amb els comentaris de la gent em vaig començar a "emocionar" i ara m'el estic tornant a llegir i m'està agradant molt més

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que Bé BP que li has donat una altra oportunitat i ha valgut la pena !! Me n'alegro!!

   Elimina
 10. M'ha agradat molt aquest llibre perquè m'agrada molt l'acció. M'agradaria que hi hagués una segona part de la història.

  ResponElimina