dimecres, 23 de gener del 2019

Tobi Lolness





En Tobi Lolness no fa més d'un mil·límetre i mig. Forma part del poble que habita el gran roure des de la nit dels temps. Com que el seu pare s'ha negat a revelar el secret d'un invent revolucionari, la seva família s'ha hagut d'exiliar i després ha estat empresonada i condemnada a mort. En Tobi, però, s'ha pogut escapar. Amagant-se als forats de l'escorça, corrent per les branques, esgotat, els peus ensagnats, en Tobi fuig, perseguit pels seus... Durant quant de temps?

Si us agrada hi ha la continuació… Tobi Lolness 2. Els ulls de l’Elisha







L’autor de Tobi Lolness és diu TIMOTHEE DE FOMBELLE i és escriptor de llibres i director de teatre. Va néixer a França l’any 1973. El llibre de Tobi Lolness ha agradat tant a tothom que s’ha traduït a més de 25 llengües !!!






Algunes preguntes per reflexionar...



- Què has sentit quan els han desterrat de les branques altes?
- Saps què vol dir la paraula desterrar?
- T’hagués agradat ajudar a en Tobi? En quin moment i com?






16 comentaris:

  1. A.M.G

    A mi m'està agradant molt el llibre de Tobi Lolness perquè és el millor llibre d'un nen que fa un mil·límetre i mig de la història.
    Una novel.la divertida, que es pot llegir en dues setmanes, d'aventura, misteri. Què més vols?


    ResponElimina
    Respostes
    1. Que BÉ ! A.M. Segurament tens raó en que és el millor llibre sobre un nen que fa 1 mil.límetre i mig.. Si t'agraden... Hi ha un llibre que és diu: Encilopedia d'éssers diminuts i podras aprendre encara més!

      Elimina
  2. Jo trobo que en Tobi Lolness ,és el millor. Tinc tres raons per afirmar-ho:
    1- perquè en Tobi sempre es preocupa pels altres, són incomptables les vegades que ha arribat a arriscar la vida per una persona estimada. 2- perquè el llibre és una barreja entre diversió, una miqueta de sang i fetge (molt poc) i de pena (també poquet). 3- perquè hi ha més de mil sorpreses no saps mai que et trobaràs, et penses que en Tobi es morirà i FLAIX! Torna a estar viu i torna, altra vegada, a arriscar la vida, és fantàstic! Això fa que aquest llibre, sigui el llibre més intrigant que he llegit mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com m'agrada llegir això !! I a més a més d'intrigant i divertit té uns valors ben ferms de cuidar als que estimem ! Valors per l'amistat !

      Elimina
  3. Aquest comentari és una mica diferent: va sobre en Tobi Lolness 2. Jo, tot just estic per la pàgina 52 (però avui avançaré) però el Tobi lolness 2 m'està agradant molt. Hi han moltes coses diferents, però la que ha canviat més ha sigut una persona: en Léo Blue.
    Ho sento, no vull fer "spoilers".

    ResponElimina
  4. Estic més o menys per la meitat del llibre, i el trobo molt intrigant. En Tobi Lolness és molt valent i viu moltes aventures. Aquest llibre m'està agradant molt, però a en Tobi no li posaran gens fàcil sobreviure

    ResponElimina
  5. Jo soc la primera persona de 6è A que se'l llegeix i crec que se l'hauria de llegir tothom perquè és molt "xulo".

    ResponElimina
  6. Que bé BF... que ho comparteixis i així fas venir ganes als altres nens i nenes

    ResponElimina
  7. A mi m'agradat perquè el llibre es molt intrigant i emocionant te una manera per posar-te nervis i ja tens ganes de que el llibre acabi ja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per saber que més passarà, no? Es xulu oi? quan un llibre ens atrapa així!? me n'alegro que l'hagis gaudit!!

      Elimina
  8. A mi m'agradat el llibre perquè te una manera de ficar-te intriga i nervis per acabar el llibre

    ResponElimina
  9. El llibre m'agradat molt perquè te aventura i cap pal final del llibre amb ba deixar molt nervios i amb una curiuoitat.

    ResponElimina