dimecres, 23 de gener del 2019

Cor de tinta




Qui són realment Dit de PolsCapricorn o Llengua Màgica? La jove Meggie ho acabarà endevinant per les respostes que trobarà en un vell poble de les muntanyes de Ligúria...i també en un llibre.
Quan Mo, el pare de la Maggie, saluda un estrany visitant que apareix a casa seva, la nena sent que aquella persona emana un perill, potser una amenaça contra el seu pare... i llavors fugen al sud, a la casa de tieta Elinor, propietària d’una de les més fascinants biblioteques que es puguin imaginar. Maggie descobrirà que els forasters que misteriosament apareixen i desapareixen, como aquell visitant nocturn, anomenen el seu pare Llengua Màgica, ja que té el do de donar vida als personatges dels llibres quan llegeix en veu alta.











Cornelia Funke va néixer a Alemanya l’any 1958. 
Va estudiar pedagogia i il.lustració i aviat va començar a treballar com il.lustradora de llibres infantils i també per a noies i nois joves. També va desitjar ser pilot d’avió i viure amb la tribu d’Indis ‘Pieles rojas’. 
Totes aquest vivències l’han portat a escriure aquestes meravelloses històries.

5 comentaris:

  1. Aquest llibre m'agradat molt perquè em fa recordar uns altre llibres u contes, també, una cossa de les que m'agradat es perquè es molt llarg i aixo m'agrada molt a mi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin llibre t'ha recordat? Es xulu oi quan tenim un llibre entre mans que ens agrada molt i sabem que ens acompanyarà encara uns quants dies més?
      N'has escollit un altre ja?

      Elimina
  2. A mi també m'agradat molt perquè la historia és com una aventura i a mi m'agraden els llibres de aventures.

    ResponElimina
  3. A mi també m'agradat molt perquè la historia és com una aventura i a mi m'agraden els llibres de aventures.

    ResponElimina
  4. A mi m'agradat molt aquest llibre perquè es el tipus de llibre que m'agrada, de intriga i aventures.

    ResponElimina